e_blue_sky_a Babyy21 9.hafta benim önceki düşük haftam o yüzden korku var biraz hep yatıyorum sanki yatarak düşük önlenir gibi… Ne diyim Allah hepimize 12haftayi sağ salim göstersin inşallah
Nur_50 Babyy21 bende 10+5 doktora göre 11+1 kurt gibi açım sürekli 🤣 başka şikayetim yok mide bulantısı kusma hiç olmadı koku hassasiyetim aşırı fazla sadece.
Babyy21 e_blue_sky_a tabi ki nasip ama yine de dikkat etmekte fayda var. İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize
Babyy21 Nur_50 benim de ara ara baş dönmesi , kaısk ağrısı ve bazen koku hassasiyeti dışında yok şükür 🥰
Guzelgunlerim Kaşık agriniz varmı ben bide izinliyim hiç dışarı çıkardım yok evde oturmaktan skldim ama böyle de dinlemyorum mide bulantım var kusuyorum öyle ise başlamak için can atıyorum kafam dagiliyodu
Babyy21 Guzelgunlerim benim kasık ağrım sık sık oluyor ama çok fazla mide bulantısı yok şükür baş dönmesi oluyor ara ara
Nur_50 Minikkedim en son ben 8 haftalık gittim o zaman küçüktü şimdi 15inde randevu var gidince yazayım cm mi
e_blue_sky_a Babyy21 dikkat ediyoruz vallahi evin içinde hep dinlenme modundayız. Benim tek sorunun kendim hazırlayıp yiyesim gelmiyor. Annecim de Tekirdağ da. Kendimi alıştırmaya çalışıyorum hamile kaldım kalalım hep istiyorum başkasının pisirdigini yiyim
hilal4721 e_blue_sky_a ayn durumum bendede var 8haftalığım kokusu gelse bana iyemiyorum bende diyorum biri pişirse yesem
Elizbusra Bende 9 haftadayım 10 a giricem hic belirti yok cok hafif kasık agrısı var oda yok hatta iki gündür
e_blue_sky_a hilal4721 canım evde pişirilen bsy çekti. Kimse yok mecburen oturdum bugün pisirdim yedim. Napcan yapacak bsy yok