Maras46konya-00 Kızlar üçüncü trimester mide bulantınız kaçıncı haftada basladı genelde kaçta oluyor 🤦♀️
Aylinsevim Maras46konya-00 kişinin yapısına göre değişir cnm bu kimisi başından sonuna kadar 9 ay boyunca yaşar bu sorunu kimisi ilk aylarda kimisi son aylarda 10 günüm kaldı çok şükür hiç böyle bir sorunum olmadı 🤲
Maras46konya-00 Aylinsevim ben ilk dört ay çok zorlandım bu konuda sonlarda olur mu acaba ya çok fena oluyom
Busraa_44 Catsofmom valla bende korkmaya başladım ilk 3ay kustum zaten birde son 3ay kusarsam ölürüm yav inşallah yaşamayız öyle bir durum
Kiymetyildiz Ayy bu dönemde de mi bulantı kusma oluyormuş. Ben de diyorum neden arada sırada midem bulanıyor ben mi psikolojik olarak etkileniyorum 🥲
Maras46konya-00 Kiymetyildiz sonlarda da oluyormuş vala ilk dört ay çok zorlandım sonlarda zorlanmak istemiyorum col fena olıyom inşallah olmaz ya 🤦♀️🤦♀️
Aylinsevim Maras46konya-00 inşallah olmaz canım kimisinde geçiyor bu durum ama kimisinde 9 ay boyunca yasiyor🥲🥲😑
Catsofmom Busraa_44 Herkeste aynı değildir kuzum korkutma kendini 😔 32.haftadayım şükür herhangi bir problem yaşamıyorum 🥰🙏 insallah sağlıkla devam eder de yavrularımıza saglıkla, mutlulukla kavuşuruz 🙏
Maras46konya-00 Busraa_44 ay inan bende öyle ilk 4 ay zor geçti yeni kendime geliyorum daha da kaldıramam