Sevdeeee Ozge56 benim ilk gebeliğimde basladı doktora gittim retinada incelme var dedi yani baya riskli bişi ikinciye hamileyim ve daga da çoğaldılar umarım retinalarım yırtılmaz 🥲
Ozge56 Sevdeeee bende dogum yaptım 12 gün oldu hala geçmedi bende göz doktoruna randevu aldım gidicem ilaçla bir cihazla bakicaklarmış
Pnr_KMRC1 Derleryahani evet cnm geçti yeni doğum yaptım 3 ağustosta doğumdan sonra kalmadı uçuşan şeyler 😁
Sevdeeee Ozge56 bi damla damlatıyor retinana bakıyor. o damladan sonra bi süre bulanık görüyorsn yalnız gitme
Superisii__1 Pnr_KMRC1 merhaba seninde gözünde beyaz duvarda falan özellikle uçuşan cisimler oluyor muydu yoksa saniyelik miydi suan aynı şeyi yaşıyorum kalıcı mı olacak yoksa doğumdan sonra geçecek mi çok endişeliyim lütfen cevap verebilir misin
Pnr_KMRC1 Superisii__1 kusura bakmayın forma girmedim uzun zamandır evet benimde duvara bakımca uçuşan bir sürü siyahlı beyazlı cisimler görüyordum doğumdan sonra geçti benim hamilelikte göz sorunu oluşuyor sizinde geçer bence doğumdan sonra
Superisii__1 Pnr_KMRC1 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :) şuan 37 haftalık hamileyim haftaya doğumum olacak umarım benimde geçer