Bulbulyuvasi Mutluemos bebiş uyuyordu iki eli de yüzündeydi suyu falan her seyi iyi rahim ağzım yumusamıs açıklık 2 cm suniyle baslatalım dediler bende kabul ettim
Mutluemos Bulbulyuvasi annesi onun totosunu yesin kız ben heyecan yaptım cumartesi günü için bak bana haber ver sağlıkla gelsin yavrun ❣️
Nerfemm Tugbazdmr sorma ya 8 ay bitti daha tipi neye benziyor bilmiyoruz cikinca tamamen süpriz olacak 😂
etkafa tugcebilge06 devlet mi baktı canım çünkü devlet bana az söylüyor gibi geldi bi anda okadar alırlar mı ki
tugcebilge06 etkafa hayır özel hastane gidiyorum dogum paketi almıştım aynı doktora gıdıyorum sürekli
Ayse0885 etkafa devlete doktor dediki bana yanı doğru diyeyım ultrasyon cihazı cok eski bebeği zor görüyorum zaten dedı ölçümde tutmuyor tabi😬
Mutluemos Bulbulyuvasi bekle dedi başka da hicbirsey demedi pazartesi günü 40 hafta oluyor randevu aldım yine pazartesi günü için bakalım o zamana kadar ne olacak
Onbeskasim Tugbazdmr bende bugün öğrendim 34+3 günlük oldu kizimmm. Kilosu 2250 boyu 48 cm uzun olacak dedi. Kilosuna iyi normal dedi ama bnaa boyuna göre zayf geldi ya 🥺😒
Mutluemos Bulbulyuvasi özele gittim hep ama temmuz zammı adı altında çok afedersin kazık hazırlanmış gitmedim devlete gidecem doğuma artık ne zaman ki doğarsam özel normal doğum için benden 12 milyar istiyor