Elifkskl Efnan-77 Bi sonra ki adetşmen1 hafta vardı canm benim geç oluyordu yumurtlama zamanlarım ama adetlerim düzenliydi 1 hafta sonra olmadım geçikmenin 5.günü kanda öğrendim
Balbebek012 Efnan-77 iki hamileliğim de bir kez korumasız ilişkiyle oldu tabi biz çocuk istiyorduk ondan bilerek korunmadık
nerminnn_ Efnan-77 doğum kontrol hapıyla korundum yıllarca bebek düşündüğümüz ay bıraktım hemen olmaz insanlar aylarca uğraşıyor diye düşündüm yumurtlama günü falan nasıl takip ediliyor hiç fikrim yoktu ilacı bıraktığım ay memleketime gittim geldim o ay eşim iş seyahatine gidecekti tek ilişkiyle hamile kaldım
anneoluyoruuumm16 Efnan-77 valla kadın yumurtlama donemindeyse herhangi bir sağlık problemi yoksa iki tarafında olur yani neden olmasın.
Eflinnisa Efnan-77 3 kere hamile kaldım ilk olan düştü diğer ikisinin de tek serferde oldu hatta kaldıgım günü biliyorum 13 agustosya hamile kaldım 15 ağustosta hasta olmam gerekiyordu olmadım diğerinde prezervatifle kaldım onu nasıl oldu anlamadık
minibebisim Melisaasa eğer tutmazsa testler var onunla yapabilirsiniz tam yumurtlama gününüzü gösteriyo :) inşallah tutar 😍