Yamani Gamzekck_ uzun sure korununca hemen hamile kalinmaz dediler. Bizde bir kac ay surer o zaman baslayalim eger olmazsa doktora gideriz diye dusunurken ilk denemede o şoku yasadik.🤣
Betbet3434 Efnan-77 ben kesinlikle mümkün 3 yıldır korunuyorduk korunmayı bırakır bırakmaz ilk ilişkide oldu
Ilkay08 Ben malesef pilansız sadece bi gece korunmadım ve o gece kalmısdım eger yumurtlama gününüzse olasılık yüksek oluyor
boymomyz Efnan-77 ben evlendim direk kalmıştım ama tek ilişkimi bilmiyorum 😂 kürtajla sonuçlandı 11 ay korunmasız şekilde kalamadım
Zeynep-ece Efnan-77 ben öyle hamile kaldım 5 sene korunduk. Tek seferlik korunmadık hemen hamile kaldım şuan 29+5 haftalığım
Hshfhfnn Efnan-77 iki kere korunmasız ilişki yaşadım ve şimdi hamileyim 8+4 şuana kadar hiç bir sıkıntı yok çok şükür
Hamileanne Efnan-77 hayır adetim başlagıcından 9. gün tek ilişkiyle olmuştu bende tutmaz nasılsa demiştim ama tutmuş 😄
Efnan-77 1prensesannesi_ adete kaç gün kala denemiştiniz siz ben 10 kala denedim yani 2 hafta varken nerdeyse tutmaz diyolar
Hamileanne Efnan-77 adetin ilk gününden sayıp 9. günü yani benim adetim 7 gün sürüyor 9. günde tek ilişkiyle oldu korunmasız sonrasında korunduk ve sonuç hamile kaldım yani adetim biteli iki gün olmuştu
1prensesannesi_ Efnan-77 benim adetim yeni bitmişti kına gecemde düğün gecesi oldu bı daha da adet olmadım
Abcc-1 Efnan-77 Yumurtlama döneminde yaparsan gününü hesaplayıp tek olmasa da bir kaç ilişkiyle garanti edersin
Baahar4549 Efnan-77 o kişi benim ☝😶amaaaan nolacak damızlık mıyım sanki dedim bişey olmaz dedim, 15. Haftamızdayız.