Nurbanu5461 🙋🏻♀️ Kızlar 37 haftalık gebeyim , normal doğum dediler ama sadece ultrasonla muayene edildim. Siz kaçıncı haftanızda çatı muayenesi oldunuz.
2suprizbebek Nurbanu5461 son güne kadar yapmadı doktorun 40. Haftamda yaptı acılma var suni verip doğurtalım dedi bende kabul ettim. Ve rahat şekilde doğrudum
Hzky2010 Nurbanu5461 doktoruma sorduğumda doğum sırasında bakıcaz öncekiler doğru sonuç vermez sancı esnasında esneyen bir yapı dedi
Nurbanu5461 2evlat1anne bende devlete gidiyorum ve sürekli doktorlarım değişti randevu bulamadığım için korkuyorum da belirtilerimde yok şuana kadar acaba acilden alınınca herhangi bir problem yaşarmıyım doğumda 🤷🏻♀️
Nurbanu5461 2evlat1anne 2suprizbebek son güne kadar sabretmişsin maşallah sana 🧿 inşallah benimde kolay olur ama ben kan torbası sol tarafa yapışık olduğu için 24. Haftamda kanamadan dolayı yatış yaptım şimdi doktorlar normal doğuma uygun görüyor biraz stres yaptım 😥
2evlat1anne Nurbanu5461 bende hep farklı doktorlara gidiyorum bir gittiğime bir daha bulamıyorum malesef doğuma acilden giriş yaptığımda da bir sıkıntı yaşamadım ilk defa doğuma gittiğim gün alttan muayenem yapıldı akşamında doğum yaptım inşallah yine aynı şekilde olur kolay doğumlarımız olsun inşallah🤲🏻