Hamilelif Bebiş insallah 23 Ocak gözüküyor sizce tulum almalı mıyım çok mu az giyecek kaç aylık almalı
zge_frdi Hamilelif ben 2 tane 0-3 ay bir tane 3-6 ay aldim fazlaya gerek görmedim hem cabuk buyuyecek hem malum kış evde geçecek bu sene bize. 😄
Suzitosuzi Hamilelif ben 3 6 ay astronot tulum aldım bir iki tane kadife tulum hava güzel olursa belki kadife tulumun üstüne battaniye sarar çıkarırım hiç bilmiyorum
Rojinn Hamilelif ondan hiç almadım canım gerek yok bence sıkı giydirip battaniyeye sararım hiçbişi olmaz
SeymaYldrmAkpunar Hamilelif Civilden aldım bir tane astronot tulum dışarıya çıkınca giydirmek için çünkü ocakta doğacak inşallah lazım olur diye aldım 🤔 88 tl civilde
aysql05 Hamilelif 20 Ocak görünüyor benimde 😍 Dışarı için almadım canım o kalınlardan bahsediyorsn sanırım
Kubraygt Hamilelif canım ben iki tane aldım benimde aralık ortası yada sonu doğck inş 2-3 aylık olunca bile giyer öyle bişeyi sonuçta bahar da sıcak geçmiyo trabzonda yaşıyorum ben
Gulcag Hamilelif uyku tulumu aldım bende baya kalın bir tane aldım büyük aldım 6-9 aldım ama doğar doğmaz giydirebilirsiniz dedi aldığım yer ne olur ne olmaz diye aldım dışarı çıkarkende giyebilir desenli aldım mont falan almadım o yüzden iş görür çok soğuklarda 😇
Minikus Hamilelif canım ben 6 ay aldım hemen büyüyor dedikleri için burası baya soğuk oluyor lazım olur
AygyulSina Hamilelif alicam insallah daha almadim yuzde yuz pamuk ariyorum genelde hep poliyester oluyor
Yarenelibol Hamilelif dışarı tulum 3 6 aylık almısım interneten geldi 🤗😂 24 ocak gözüküo bizimde bn gidip 0,3 de bulucam biryerlrden
BusraEda Hamilelif tulum şeklinde penye olanları 0 -3 aldım H ama bu hırk gibi mont tipi dediğin tulumu 3 - 6 aldım ben 😊 Soğuğ çıakrken zaten kat kat giyinecek. İçine sığsın rahat diye
ayaniz Dışarıya giycegi bir astronot montu var bizde. Okadar oda 6,7 ay olcak kadar geniş.. onun dısında battaniyesi cok onla idare ederiz zaten ocakda dogucaklar kac kere dısarı cıkıcak doktordan doktora..marta nisana kadar zor..