zge_frdi Yokk benimde o sıralar ck oldu yatamadim oturamadim baktim olmuyor yatarken otururken sırtımı dik tutmaya çalışıyorum epey fark ediyor
Sky Efuli53 ya benimde öyle ağlıyorum resmen hafif duş aldım geçer gibi oldu 5 dakika sonra tekrardan
ElifAbr Yokk canım ben bu yüzden acillik oldum hiçbir faydası olmadı parol serum takıyor gönderiyor çekeceğiz bunlar bizim boynumuzun borcu
Evremanne Ben de 28. Haftadayım canım , ayakta durduğum an bel ağrım başlıyor yalancı sancım ve kasılmam da oluyor illa ki her gün
KeremSevda27 Yokk sen gene iyisin gebeligin basindan beri bel agrisi hatta tutulmasi yasiyorum cok zor ve gecmiyi doktora soylesem normal diyo nesi normal canm cikiyo burda
HilalEraslan Canım ben hamile kaldığından beri ne kusma ne mide bulantısı yaşadım. Herkese göre hamileliğim çok mükemmel çünkü aşermiyorum küsmüyorum gel gelelim bel ağrısına birinci Aydan beri ağrıdan ölüyorum. Yorulduğum günler daha şiddetli oluyor. Dikkat ediyorum daha sakin yaşıyorum 9ay bitecek inşallah bu şekilde alıştım artık 🥰 Şuan 34 haftalığım bu arada.
KeremSevda27 HilalEraslan bebisin erkek mi canm bende ilk haftalarmdan beri cekiyorum hatta tutuluyo belim gunlerce hareket edemiyrm ve erkek bebek olcak insallah 😊
Sunaz Sık pozizyon değiştirin yastıkları bacak aranıza koyarak sol tarafınıza yatın daha iyi gelecektir .bende agladıgım zamanları oluyor :(
HilalEraslan Yaa orası varya çok karışık 😅 6 aya kadar erkek dediler 6dan sonra kız olduğunu öğrendim şimdi her kontrolde soruyorum kızım olacak değil mi diye 🥰 Bel ağrısı çekenler genelde erkek doğururmuş bende farklı oldu.