cansbade snayglll eşim görmüştü gökyüzünde geyikler sevinçli sevinçli koşuyolarmıs anlamına bakmıstık yakın zamanda bebek sahibi olabilirsiniz yazıyodu 1 hafta 10 gün sonra öğrenmiştik
serifeaslan01 snayglll gecen gün rüyamda beyaz küçük on taneye yakın yumurta gördüm bebek diyor ama bilmiyorum hayırlısı
Mysmrt snayglll ben de rüyamda sürekli erkek bebek görüyordum normalde hiç çocuk istemiyorduk asla öyle bir düşüncemiz yoktu ama rüyalar o kadar ağır bastı ki sürekli emzirdiğimi doğurduğumu sarıldığımı görüyordum en sonunda öyle bi rüya gördüm ki bildiğiniz uyandığımda burnumda rüyadaki bebeğimin kokusu vardı. Eşime de hep anlatıyordum rüyalarımı. O son rüyadan sonra çocuk yapmaya karar verdik hem de çok hevesle isteyerek. Şimdi 4.5 aylık aynı rüyalarımdaki sarı saçlı canımızın içi bir oğlumuz var rabbime bin şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰♥️
_Anonimdenim serifeaslan01 canım ben de 5 tane yumurta gördüm kırıp pişiriyordum 2 ay sonra hamıle olduğumu ogrwndım suanda 8 haftalık hamıleyım ☺️ O zaman herkes bana hamıle kalacaksın dıyolardı rabbım sana da yaşatsın 🐣
Masalada snayglll evet hamile kalmadan bir 20 gün önce bir kızımın olacağını gördüm sonra hamile kaldığımı öğrendim gerçekten bir kızım olacak 😍rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah ♥️♥️🙏🏻
Mercimeek snayglll ben gece 5 gibi rüyamda eşime gebelik sürprizi yapıyordum hemen kalkıp test yaptım pozitif :)) şuan 11 haftalığız bebeğimle :)
Sevde96 Evet gördüm, gördüğümde yeni hamileymişim haberim yoktu😍 Benim haricimde de annem, babam, kardeşim, halam, kayınvalidem ve eşimin yeğeni de görmüştü yakın zamanlarda😂 Bu kadar rüyaya dayanamadı çocuk, geleyim bari gönülleri olsun dedi heralde😂😂😂
esraEb snayglll ben de sürekli erkek bebek ya da mavi kundak görürdüm. Cinsiyeti öğrenmeye gideceğim gün de sadece bi ses duydum erkek sesiydi. Çok heyecanlı ve merak içindeydim 18. Haftamdı rüyamda bi ses merak etme oğlun olacak dedi ve çok şükür oğlumuz olacak inşallah 🙏
Wera snayglll benim kardeşlerim annem hep görmüş ben dha 5haftalıgım kimseye söylemedim ama hergün biri rüya görüp arıyor 😊 biraz dha büyüsün artk söyleyecem
snayglll Rabbim hepimizin rüyalarını gerçeğe çevirsin gerçekte olanlar da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam ♥️🥺🥰