Smsmzmz Selam kızlar 35+1 oldum bundan 2 ay öncesine kadar beyaz kalıp gibi birşeyler gelirdi vajinamda ama şu 3 gündür beyaz yumuşak sümük gibi büyük biseyler geliyor bu nedir acaba nişan mi
yaseminaltintas Smsmzmz Sanmiyorum ama bilmiyorum da ben de 35+5im gebeligin basindan beri peynirimsi gelen akinti simdi sulu ama joleli gibi geliyor nisan kanli ya da sari yesil falan oluyomus herhalde okuduklarimdan oyle saniyorum
Smsmzmz Prenses_annesi3 bilmiyorum ki canım kişiden kişiye değişiyormus nişan rengi galiba int öyle yazıyor önceden gelirdi benden beyaz katı ama şu 3 gündür ne zaman lavobaya gitsem bu sefer beyaz sümüksü geliyo kokusu yok ama çok fazla gelmeye başladı
Smsmzmz yaseminaltintas benimde önceden geliyordu canım o katı beyazdı ama şu üç gündür afedersiniz her lavobaya çıktığımda beyaz sümüksü koku yok ama geliyor hata oturduğum yerden bile fark ediyorum artık geldiğini direk lavobaya koşuyorum
yaseminaltintas Smsmzmz Rahim genisledigi icin diyordu doktorum ama siz bir gorusun isterseniz doktorunuzla