Merve_csgn Anneler siz folik asiti ne zamana kadar kullandınız acaba? 25. Haftadayım doğuma kadar mı devam ettiniz yoksa bir süre sonra doktor kesiyor mu folik asiti?
Aslan10 Merve_csgn 13 14 de bırakılır canım doktorun söylemedi mi. Ben 11 de bıraktım mide bulantısı çok kötüydü. 14 olduk yarın gidicem başka bi ılaca başlatacak mı bakalım ama folik asidi bırakma süresi 14 de kadar dendi bana.
269522 Merve_csgn 13.hafta da falan bıraktım ama devam etmek isteyen ediyor sanırım doktor bişey olmaz demişti ama baya kullanmışsın bence gerek yok artık zaten yiyeceklerden de alıyorsundur gerekli folik asiti
Merve_csgn 269522 folik asit olarak gebyfoll içiyordum sonra elenetal 2ye geçtik bir kaç aydır onu içiyorum o multivitamin sanırım ben yanlış biliyormuşum
Edosko26 Ay bittiğinde yani yanlış hatırlamıyorsam 12 veya 13. Haftalarda bıraktırmış, multivitamin başlamıştık
Edosko26 Merve_csgn ben Duosvit kullanıyorum 36. Haftadayım hala devam ediyorum. Bir de yanına 16-17. Haftalarda demir ilacı ekledi. Sidefer diye. Ona devam ediyorum doğuma kadar da edecekmişim