Hoppala78 Haftadayım kaburgalarımın oralarda çok fazla ağrı var uzanırken bile ağrıyor yaşayan var mı
Aslan10 Hoppala78 benimde bugün kasikalirm çok ağrıyor özelikle ayag kalkınca 14.hafta yatarken de belim kopuyor sanki yoruldum ondna galiba
Baby07 Hoppala78 ayaklarını yukarı kaldır sert yere yatarak canım aynı haftadayiz banada oluyor nefesim daralıyor sanki .
Serap-asel Hoppala78 evet benımde öyleydi çok şükür gectı ama suanda ayak tabanlarım ağrıyo günler gectıkce ağırlaşıyorum hareketlerım kısıtlanyo
Arzu46 Hoppala78 ben ölüyorum dogurucam zann ediyorum ya Tövbe esdagfurulla😆.yapcka bir şey yok Allah səbr gönderiyor.Ayy tekme atdi benim kuzum sjsjjsjs
Baby07 Aslan10 sizde ayaklarınızı yukarı kaldırıp sert yere yatın canım o şekilde çok rahatlıyor insan
Aslan10 Melodimm artık her halde hareket ediyor bide ağrılarık yüklenmeye başladı çok fena kasikalirm da ağrıyor
Sudamla 29 haftalık hamileyim bende aynı şekilde sol kaburgamın altı batıyor bebis yukarı doğru ittiriyor dedi doktorumuz.. sanki nefesim kesiliyor gibi yatsan geçmiyor otursan geçmiyor ben direk yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor deneyin isterseniz 😊😊
Humeyraa12 Hoppala78 33. Haftadayım benim çok fazla öyle oluyor. Sizinki erken başlamış sanki benim 29 dan sonra olmaya başladı suan resmen ağır vesaitim 😂 hareketlerim bile yavaşladı