Busraaakbyyb şimdi deneyebilirsin canım tam yaz mevsimi çıkmadan çocuk doğmadan denersen senin için iyi olur , sonrasında 2 çocuğa koşmak çok zor oluyor kendimden biliyorum. Ama çok sabırlı olman lazım şimdi hamilelikte ortalığı silmek sabır gösterme durumun da zor olabilir, ama şöyle yapabilirsin halıları kaldırıp 1.2 gün evde halıları kaldırmış bir şekilde deneyebilirsin canım, tuvalet için ona özel oturak almayı unutma küçük oldukları için tuvaletin oturak deliğinden korkuyorlar. Evde sürekli tuvalet şarkıları açık dursun. Mesela tuvaletin geldiğinde annecim anne tuvalete gidiyor ben büyük olduğum için bez kullanamıyorum o yüzden tuvalete gidiyorum diyebilirsin, bezi çıkardığın gün ortalıkta asla bırakma sakla kenara bezin bittiğini babasının işten geç geleceğini ve bez kullanamayacağını anlatman gerekiyor. Kardeşi olacağını onun abi olduğunu artık evin tatlı büyük çocuğu olduğunu tatlı dille anlatman lazım. Geceleri uykudan önce sıvı tüketimini kesmen ve onu geceleri kaldırman lazım, korkma uykusu bölünür geri uykuya dalamaz diye emin ol pat diye geri uyuyorlar, ilk 1 hafta böyle geçer ama sonra kendisi de anlarki annem bez bağlamayacak pes ediyorum der. Çok zor bir süreç olabilir canım, belki 1 haftayı dai geçebilir belki de 2 gün demeden bırakır bilemeyiz ama dediğim gibi sen pes etme kararlı olduğunu anlasın, yoksa her ağladığında takarsan huy haline getirip vazgeçmez Allah yardımcın olsun bu süreçte canım 🤲🏻