dilekercn 34 haftamdayim 2 3 haftadir ellerimde uyusma ve agei gecmek bilmiyor kontrolume daha var magnezyumda kullaniyorum ama bu uyusukluklar gecmiyo benim gibi olupta bu duruma iyi gelen birsey bulan varmi ?
Aysra dilekercn magnezyum da kullanıyorum bileklik de takıyorum ama iki aydır hiçbişey fayda etmedi gece uykusu yok doktor ödemden dolayı olur doğumdan sonra geçer dedi inşallah geçer 😔
Semagkdmr dilekercn benimde oyle canim surekli uyusuyor ortapedi doktoru bana eldiven verdi gece yatarken takiyorm agrim olmuyo ama azcik uyusma oluyor gene eldiveni almadan once hic uyuyamiyordm simdi rahat uyuyorum
Hamilelif Bende aynı seyleri yasıyorum suan 32 hafta ama bir aydır var magnezyum bende kullanıyordum geçmiyor son haftalarda biraz azaldı kan ilacına başlayınca arada da Omega 3 içiyorum biraz iyi geldi ama hamileliği resmen zorlaştıran tek şeydi
Fulya1 Benim de iki haftadır ellerim de uyuşma var özellikle sağ kolumdan başlayıp parmak uçlarıma kadar uyuşuk bu haftalarda sanırım oluyor çözüümü yok gibi bende 35+1 im bugün magnezyuma başladım umarım geçer ekstradan sırtımda on gündür ağrı var hiçbişekilde geçmiyor