Nerminn5308 Doğum sırasında ıkınamadığım için bebeğim okjisensiz kaldı küvese aldılar simdide bilgisi olan varmı yardım ediiin lutfen aklım hep orda kalıcı hasarlar oluyor mu tecrubesi veya bilgisi olan yazsın nolur
__mom1 Nerminn5308 doktorlar bilgi vermiş olması lazım aslında bu konuda. Yani her bebekte farklı oluyor ne kadar beklediği önemli
Hilal-95 Nerminn5308 doğduğunda ağladımı benm oğlum doğduğunda an ağlamadı oksijen gitmedi 30 sanıye kuvezde kaldı bunun için allaha çok şükür bende cok korkmustum ama hiç bi sorun yaşamadık 20 aylık olcak nerdeyse korkmayın tedbir amaçlı alıyolar siz moralınızı bozmayın bol bol süt yapın bebeğinize🙏🏻
hunilimom Nerminn5308 benim 2. Kızımda oldu kordon dolanmisti ben sadece koltuk altında gördüm boynunda varmiydi bilmiyorum ama.benim dikisim atılana kadsr felan oksijen verdiler daha sonda da takip ettim hemşireler de sürekli gelip baktı ölçüm yaptılar hızlı nefes alırsa morarirsa koveze girecek demişlerdi şükür bişe olmadı
Nerminn5308 __mom1 doktor olabiliyor dedi bekledigi icin nefes alamadi entubede degil sadece okjine bagli
Nerminn5308 Hilal-95 aglamadi koynuma koydular sadece inceden inliyordu yuzu morarmisti hemen aldilar goturduler insallah benim yavrumada bise olmaz cok kotuyum suan
Yagmursnr @Nerminn5308 şuan bebeğiniz nasıl entube edildi mi. Benim bebeğimde oksijensiz kaldi ve entubeydi şuan 3 buçuk aylığız yanımda.
Nerminn5308 Yagmursnr Yagmursnr entubeye almadilar sadece oksijen taktılar rahat nefes alsin diye sanirim ama kendimi buruk hissediyorum
Hilal-95 Nerminn5308 bişey olmaz inşallah korkmayın benm oğlumda zor ağladı ama bi problem yok çok şükür sizinde olmaz allahın izniyle
Nerminn5308 hunilimom benimki mirarmisti yuzu bekledi tam cikmak uzereyken ondan nefes alamadı yavrumm dua ediin bise olmasın kalıcı hasarlar 🙏🏻🤲🏻
__mom1 Nerminn5308 canım merak etme 1 dakika kadar bekleyebilir bebek beyin hasarı 5.dakikadan sonra oluyor. Senin bebeğin bu kadar beklese zaten kötü doğardı yanına vermezlerdi en başta da