Glyszr09 mutluanne977 Ezgi Özdemir e gidiyordum çok çok memnundum Özel Liva da doğum yaptırıyor ama sağlık sorunlarımdan dolayı mecbur üniversite hastanesinende doğum yapıcam onun için doktorumu değiştirmek zorunda kaldım şimdi üniversite hocalarından Selda sezer demircan a gidiyorum
MerveZengi Merhaba ben tolga atakula gidiyorum kendi muayenehanesi var merkezde. Doğum içinde liva ve medipol hastanesi ile anlaşmalı. Doktorumdan çokk memnunum tavsiye ederim 🥰
Derin-derya09 MerveZengi bende kendisine muayene oluyorum sezeryan ücretini sormadım hiç sis biliyor musunuz ?
Akusss ladyax Ben de Aydın’da doğum yapicam sezaryen veya normal doğum ücretiyle ilgili bilginiz var mı acaba
ladyax Akusss ikisi içinde geçerli 1 ay önce sezeryan 8500 normal 9000di şimdi tam fiyat vermeyip bunu söylüyorlar
Akusss Ayy çok teşekkür ederim çok faydası oldu çünkü telefondan söylemiyorlar benim de gidecek halim yok 37 oldum artık 😇🧿 siz memnun musunuz doktorlarından
ladyax Akusss ben Özgür beye gidiyorum çok memnunum gece bile mesaj atsam aynı ilgiyle cevap verir ❤️
ladyax Akusss burcu hanım hakkında da çok gğzel yorumlar var ❤️ benim eşimin öğrencisinin velisi olduğu için özgür beyi tercih ettik Özgür bey olmasa bende Burcu hanıma giderdim ❤️
Emili-14 Bende liva hastanesi Gülsün hanıma gidiyorum şuan için muayene 440 doğum 11 13 bin arası dediler
Akusss Emili-14 liva hastanesini duymamistim, memnun musunuz hastaneden doktorlarından ilgililer mi?😇
Emili-14 Akusss bende son 2 aydır gidiyorum gülsün hanım iyi sorduğum herseyi dinleyip cevaplıyor sadece fazla rahat bir doktor gibi açıkçası doğum ücreti uygun olduğu için tercih etmek zorunda kaldım diyebilirim canım