Mturkes Haftamın ilk günü ve kahverengi lekelerden sonra adet kanamam başladı sağlıksız gebelik miş çok üzgünüm bebeğe o kadar odaklanmıştım ki üzülerek terk ediyorum burayı :(
Edsn Mturkes ben de aynj şkeilde 2 hafta önce düşük yaptım lütfen üzülmeyin Rabbim böyle uygun görmüş
turkuaz_ Canım hayırlısı olsun bende iki düşük yaptım . Bunlar olanilecek şeyler sonrasında sağlıklı benek nasip eder rabbim inşallah
e_blue_sky_a Mavikelebek34 turkuaz_ şuan hamile misiniz. 12 hafta öncesi kan sulandırıcı kullandınız mı? Pıhtılaşma testi yapıldı mı
Melekzx turkuaz_ düşükten kaç gün sonra regl oldunuz birde kaç haftalık düşük yaptınız ben 6 haftalık düşük yaptım 38 gün oldu hala olmadım
Mavikelebek34 6 haftaligim benimde sabah kahverengi lekelenmem başladı bende mi düşük yapıyorum acaba
Pnrstrl Mavikelebek34 her lekelenme düşük belirtisi değil yerleşme kanaması gelebiliyor kötü düşünmeyin hemen
Ezgikoc Çok geçmiş olsun. Çok kötğ bir durum bende 8 haftalık kaybetmiştim sağlıksız olduğu için 5 ay bekledim. Sonra hemen oldu suan 8.5 aylık hamileyim. 1-2 ay beklemek bile yetiyor ben biraz bekledim
turkuaz_ e_blue_sky_a evet luan hamşleyim yapıldı pıhtılaşma çıktı şuan 25. Haftaya geçicem 3 gün sonea
turkuaz_ Melekzx benim biri 12 haftalıktı 40 gün sonra oldum diğeride 7 veya 8 haftalıktı oda 30 gün sonra oldum . Normal yani olmamanız sonrasında soğan suyu içerbilirsiniz rahim temizliği yapıyor