Alyel Merhaba arkadaşlar bu sıcakta geçmiyor zaman derken son dönemde girdik hayırlısı ile sizler hangi donemdesinis
1prensesannesi_ Alyel benim nerdeyse bitti oldu 33+0 haftaligim sağ salim kucağımıza alalım inşallah hava çok sıcak olduğu için baya zorlanıyorum ama bebeğime kavuşmama az kaldığı için katlanıyorum☺️🤲🏻🤲🏻
Papatyaaa__ Alyel biz artık 4trimester a gircez sanırım😂😂38haftayız 3e giren arkadaşlarıma şimdiden başarılar çünki 3 en zoru🤲
Alyel 1prensesannesi_ ay evet sizin nerdeyse bitmiş hayırlısı ile gelsin bebisler ve gerçekten çok sıçan benim iki hamileliğim hiç bukadar sıcaklarda olmamıştı.ama şuan catliyorum 😅🔥🔥
Glyszr09 Alyel Benim 3. Hamileliğim diğer 2 doğumum da Eylül de oldu bu doğum da nasipse Eylül sonu olucak Eylül ayında doğum yalama yaptı bende 😂😂😂
Alyel Glyszr09 benimde 3.hamileligim Aralık’ta doğdu ikiside. Bende hiç bukadar bunalmamistim sagikla gelsinler inşallah yavrular
Atlassmomm Sıcaklar çok zorluyor 30.haftadayız zaten ateş basıyor bide sıcak olunca çok bunaltıyor geceleri uyuyamıyorum sıcaktan