Sebahat42 3lü test sonucumu şimdi netten baktım persembe kontrolum var interneten araştırdım pek ıyı seyler yazmıyo nolur bılenler yazsın degerlerE3 0.651.afp24.6 cıkmış
Aliiss Sebahat42 3 lü testin yanılma payı çok çok yüksek canım o yüzden içini ferah tutmaya çalış birşey yoktur inşallah
GamzeTopluKk Sebahat42 ben sonuçlarımi ebeye gostermistim sonuca göre yüksek çıkmış dedi, kontrole kadar içim içimi yedi Dr rapora bir baktı herşey gayet güzel dedi .. internet sonucu haricinde bir rapor çıkıyor önemli olan orada yazılanlar içini ferah tut
ToprakDeniz Sizi izleyen doktorunuz yorumlaması şimdi boşuna stres olmayın. Ayrıca aklınızda soru işareti kalırsa bir Periantoloji uzmanına gidersiniz... Lütfen kendinize ve bebeğinize haksızlık yapmayın... Allah sağlık sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Pszge Benimde bilgim Yok ama çoğu duyumlarıma göre çok gerçeklik payı yokmuş allah korusun bebeğini sağlıcakla al kucağına
ttgb38 Sebahat42 Kuzenimede down sendromlu dediler hamileliği boyunca ağladı üzüldü ama bebek doğdu ki sapa sağlam şükür :) testler kesin sonuç vermiyor Rabbimden hayırlısını dileyelim sağlıkla gelsin kuzucuklar 🥰