Oyakubra Kadir3565asli BENDE KULLANIYORUM BUNU SABAH AÇ,GECE YATARKEN AÇ.. FAZLA GERELBİLİR DEĞERİN DÜŞÜKTÜR.. BENDE B 12,MAGNEZYUM,BALIK YAĞI,D VİTAMİNİ,VE BU KAN İLACINI KULLANIYORUM DOKTOR VERDİYSE TEREDDÜTTE ETME SENİN VE BEBEK İÇİN SONUÇTA
Serayyyy Pinar38 masallah allah sagsalım kucagınaza almayı nasıp etsın bızde 12 haftalıgız daha magzenyuma baslamadım kana basladım progestan ecoprın folıkasıt ve clexane
arzum8683 Kadir3565asli ben o ilacı Doktorum yemeklerden 2 saat sonra bol su ile içme mi tavsiye etti Günde 2 defa sabah akşam aç karnına çok mide bulandırıyor ve kesinlikle asitli kahve Meşrubat süt ayran gibi sıvılarla tüketmeme söyledi Sadece su bol su
Kadir3565asli Esmakiral ilacın üzerin e sabah aç 1 tane yazmis doktorumda ac içilmesi gerektiğini soyledi
Gzmocl Kadir3565asli evet bende kan ilacı olarak sabahlari ac karina aliyorum. Bazen kahvaltidan once icmeyi unutuyordum. Doktoruma sordum eger oyle olursun geceleri yatmadan bi yarım saat once ic dedi
Irmakdkm Ferro sanol duodenal kan ilacıymış dün doktorum banada verdi. Günde bir tane 1 saat yemekten çnce aç karnına içmem gerektiği eczane yazmış
Es5ra Kadir3565asli aynı durumu bende yaşadım canım.aile hekiminin verdiği damla ile gyno ferro sanol kullandım sadece.
Glitter Kadir3565asli ben de tok karna iciyorum. Demir eksikligi icin veriliyor. Ben hafif bir dusus yasamistim ve bu tabletle toparlandi. Genelikte demir eksikligi.epey tehlikeli ileri seviyede olursa
ceco Kadir3565asli kansızlık var sanırım sende bende gynoferon kullanıyorum hiç sorun etme canım dr verdiyse korkma bende kullanıyorum iki kez sabah akşam
TulinMasalAda Ben de kullanıyorum. İlaç demir ilacı. Açlık tokluk değil önemli olan. Demirin emilimi için ilacı içmeden 2 saat önce ve içtikten 2 saat sonra süt ve süt ürünleri ( peynir, yoğurt, sütlü tatlılar) ve tein - kafein içeren ürünler( çay, her türlü kahve, kola vs.) icmemelisiniz. (İlacı içtikten sonra meyve yemeniz önerilir. Emilimi Max. olsun diye.)Bu da yaklaşık aç olma durumuna karşılık geliyor. Günümüzün her anında süt ürünleri var neredeyse. Ben gece kalkıp içiyorum. Ama aç karnına içince bende de bulantı yapıyor. Yokmuş gibi uyumaya devam ediyorum😀
oznuryalcn Sunadurak ben suan esimi ise gonderirken icip uyuyorum uyandigimda hemen agzima iki parca bisey atiyorum bulanti yapmiyo canim sende boyle dene bi