Esranrbal dilay_06 olmaz olur mu sen niyetini o yönde tut iç♥️ Birde ben sürekli nescafe,rezene,su,lohusa şerbeti,yoğurt çorbası içmiştim ilk iki gün böyle sıvı tükettim
Esranrbal dilay_06 ne kadar çok sağarsan o kadar süt kanalların açılıyor ve geliyor sütün. Hastaneden ertesi günü eve döndüğümde göğüslerim aşırı süt dolmuştu taş gibiydi süt sağma makinası almamıştım gece artık olan birinden ödünç alıp sağım yapmıştım şu an hem sağım yapıyorum bebeğime biberonla veriyorum hemde emziriyorum diğer türlü sadece emme ile boşaltım yapamadım sonuçta mideleri de çok küçük o sebeple süt sağım makinası şartmış :)) onu anladım
_Daydreamer_89 Renaaa genel anestezi olmuştum 3 gün sonra gelmeye başladı sütüm mama veriyorlar o süre zarfında ben kendim getirmiştim yoksa hastane kendi başlıyor herhangi bir mamaya hangisiyle anlaşmalı ise
Renaaa _Daydreamer_89 heı anlaşmalı oldukları mamayı veriyorlar Bunu da merak etmiştim çünkü Çok teşekkürler bilgilendirme için
nuzunismail Renaaa Sezeryandan sonra hemen gelmeye başladı ama tam olarak 2. Gün geldi diyebilirim, aç kalıp sarılık olmasın diye mama verdik onu zaten hemşireler ilgilenip hemen yaptılar
Simge_celen_ozyildiz_ Renaaa pekmezli bir şey varmış doğumum yaklaşınca araştıracağım süt yapıyormuş bende hastanede bir kadından duydum eğer gelmezse bunu yap hemen gelir dedi
Renaaa Simge_celen_ozyildiz_ Aaa merak ettim. Ben sadece instagramda gördüm incirden yoğurt mayalar gibi bişi yapıolar muhallebimsi Sütü artırıomuş onu gördüm.
archerwoman ArvenMom 120 cc sağdıysan iki günlük bebeğe gaaayet yeterli. Ayını doldurmuş bebeklere o miktar veriliyor komik doktor o zaman uygun görmezdi ımmm burda çelişkili bi şeyler var galiba🫢🫣🤭😂
Simge_celen_ozyildiz_ Renaaa valla pekmez nişasta limon demişti ama çok şey de var irmik helvası yapın süt yapar dereotu süt yapar diyen hepsinden parça parça denemek lazım 😊