Kubrademirli 1haticekubra23 teşekkür ederim öneriniz için, doktora gittiğimde 30 haftalık olacağım başlatırsa hemen başlarım şimdiden alıp koyayım malum onların da fiyatları her geçen gün artıyor 🤦♀️
Fatmayagiz Lansinoh ve benzeri kremleri doğuma 1-2 hafta kala öneriyorlar. Ayva çekirdeği jeli, badem yağı, susam yağı yardımcı olur. Badem yağı kullanıyorum ben 36+0 dayım
Kubrademirli Fatmayagiz teşekkür ederim badem yağı vardı evde siz kaç haftalıkken kullanmaya başladınız
Ahuevren06 Anne_elif bana göğüs uçlarım kapalı gibi geliyor her duşta kalıntıları temizlemeye çalışıyorum ama geri kapanıyor sanki. Ne yapmam lazım nasıl anlarım açık mı kapalı mı olduğunu? 36 haftalık olduk
Aecer Kubrademirli ben karnımı nemlendirdiğim hindistan cevizi yağından sürüyorum ama uyarmadan hemen nemlendirmek amaçlı. Lansinoh ve gümüş kapak aldım onlara da 37. hafta koymaya başlayacağım günde 1-2 saat gümüş kapak akşamları da lansinoh sürer yatarım
Kubrademirli Aecer bende Hindistan cevizi yağından kullanıyorum uçlarına değdirmeden etrafına sürüyorum ama bana fayda etmedi ya yine aynı maalesef, gümüş kapak da çok işe yarıyor diyorlar evet doğumdan sonra da kullanılıyor değil mi?
Eylempyrz Kubrademirli saolun siz de dağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 🥰 evet silmeye gerek yok diye yazıyor
Nurrdmr15 Kubrademirli evet sormadan başlamayın her ihtimale karşı bende ilk defa duydum belkide benim ikiz gebelik erken doğum riski olur diyede öyle demiş olablir son gittiğimde yine sordum doğumum 37. Haftada olacak 35 de başla dedi sizde sorun ona göre başlayın o yara çok zor çünkü ne kadar erken önlem o kadar iyi
Kubrademirli Nurrdmr15 evet öyle de olabilir sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi 👼 bana net tarih vermedi Eylül sonu ya da ekim başı demişti doğumu tekrar soracağım gittiğimde teşekkür ederimm 🌸
Aecer Kubrademirli ben uçlarına da sürüyorum ama öyle masaj yapmadan yani geçiriyorum hemen yağı üstünden. Evet zaten doğum sonrası için yaraları hemen iyileştirdiğini söylüyorlar umarım yarasız atlatırız 🥰
Nurrdmr15 Kubrademirli Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 1 hafta var aramızda bizimde normalde doğum Eylül sonu ama ikiz olduğu için 37 de alacak Ağustos sonu eylül başı gibi
Kubrademirli Aecer teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayım bende belki öyle iyi gelir, ayyy inşallah acısız ağrısız bir şekilde geçiririz inşallah bu süreçleri 🥰
TubaEraslan Kubrademirli ama senin axın var di mi orası ayrı acıyı geçirmesi için belkş başka lrem verir eğer mumarası varsa mesaj at önden sana krem versin
Kubrademirli TubaEraslan asistanın numarası var da bir türlü ulaşılmıyor doktora özel olmasına rağmen bayağı yoğun mecbur kontrole kadar idare edeceğim bir şekilde artık 🤦♀️
snka2021 Kubrademirli ilk gebeliğimde philips avent in süt biriktirici aparatını almıştım iki güne geçmişti hiç umudum yoktu ama geçirdi tavsiye ederim
Kubrademirli Nurrdmr15 amin inşallahh bütün annelerin tek isteği hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı 🤲🏻 sezeryanda zaten birazcık daha erken alıyorlar genelde 37 38de normalde ne zaman gelirse artık 🥰
Serap-asel Kubrademirli aynen bnde almıştım bilmem ınsallah faydasını görürüz çünkü herkes mutlaka al dedı cevremdekıler aldım bnde