Miya-m Pazartesi sezaryenım var , doktorum anestezi doktoruyla görüş vs demedi hiç. Kan tahlillerim de sezaryendan 1 saat önce yapılacak şehir dışında olduğum için. Bir sorun olur mu kızlar kafama çok taktım
yesillimonn Miya-m iki doğumumda da gorusmedim doğum öncesi tahlil yapıldı sadece anestezi için o kadar ☺️
Rwerdst Miya-m benimde bu cuma hayırlısıyla. Saat 8 de. Ama doktorum 6 da gel dedi. Yatış verilecek, kan alınacak, nst vs bağlanacak dedi. Kan sonuçlarıma göre anestezi uzmanı görüşcekmiş benimle ☺️
Nur001 Valla 13 gün sonra benim de sezeryanım var biz de hiç görüşmedik başka kontrol de yok üstelik sadece doktoruma spinal mi yapacaksınız diye sordum evet dedi bu kadar
Nur001 Kan tahlillerimi de yaptılar doğum sabahı 6 buçukta acilden giriş yap sizi hemşire karşılayıp hazırlayacak dendi
Miya-m Nur001 sorunsuz sağlıklı olur inşallah. Etraftan anestezi doktoruyla görüşülüyor diye duydum da bir tek bende mi eksiklik var dedim :/
Miya-m Rwerdst ameliyat günü tahlil yapılan tek ben değilmişim rahatladım valla sağ olun 💙 rabbim sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin