Lumlum evet hem fizik hem matematik öğrt. hem meb hem dershane hemde özel ders olarak çalışıyordum 32 de izne ayrıldım. Ve gerçekten sonrasında iyi ki ayrılmışım dedim. Gerçi benim iznim haziran 14 ünde başladı neredeyse son güne kadar çalışmış oldum. İlk zamanlar bende uyku çok fazla yaptı, belki hormonlar belki yorgunluk, mide bulantılarım normal yaşamımda da olduğu için çok kaprislenecek durumum olmadı 🙈 kişilik olarakta rahat birisiyim, öyle çok kafaya takıp kendimi yemediğim için prof takıldım diyebilirim. Okulda ve dershanede öğrenciler hamileliğimi fark ettikleri an inanılmaz destek konumundaydılar, dersleri genelde eğlenceli modda işlediğim için genelde bol gülmeli eğlenmeli oldu. Onun dışında tahtaya çok yukarıya uzanmadım, hatta öyle anlar olduki ayakkabı bağım çözüldüğünde bağlamaya eğildiğim an öğrenciler diğer hocalar koştu geldi hocam halledelim diye, okulda kullanılmayan wc vardı yönetim orayı bireysel kullanayım hijyen için diyerek açtılar.. Korkma, rahat ol. Gereksiz hamileyim ben kaprislerine girersen gerçekten kendini şımarttığını sanıp millete eziyet olursun. Yapabildiğini yap yapamadığın yerde zorlandığın yerde destek al yardım iste mutlaka 🌷