glsmogrtmn Kızlar merhaba 24 haftalık hamileyim iki gündür alt karnım çok ağrıyor bazen sızı oluyor bazen de agri şeklinde ağrılar şiddetleniyor ara ara bu normal mi yaşayan var mı ?
-Elif123- glsmogrtmn bizde 24 haftalığız bugün kasıklarımda ağrı oldu. Hala biraz biraz var. İlk hamileliğim kasılma mı ağrımı anlamıyorum. Arada geçiyor. Soluma yattım daha iyiyim.
Freyan glsmogrtmn 24 teyim ben de bu hafta çocuk sanki suyun içinde hareket ederken gurul gurul ses duyuyorum bana mı öyle geliyor acaba hareket ediyor ayakları da aşağıda resmen vajinama dogru vuruyor sizlerde de oluyor mu bu haftada
glsmogrtmn -Elif123- ben biraz araştırdım rahim geriliyormus büyümek için inşallah bundandır endişelendim acaba içeride bir sorun mu var diye
-Elif123- Freyan ben de ses gelmiyor. Ama bizim kafamız aşağıda. Dr da rahimde açıklık yok dedi. Erken mi şimdi kafasının aşağıda olması bir bilginiz var mı?
Freyan -Elif123- Hiç bilmiyorum ama endişe etmeyin zaten bebekler surekli hareket ediyor belli bi haftaya kadar sonra yeri daraliyor tabi.En yakin muayenenizde sorarsınız dr a 🌼 normaldir eminim bu
Freyan glsmogrtmn demi sanki iç organlarima dogru atıyor gibi son bi haftadır oyle sanırım yönü o tarafta. Dönüyorlardir🐣