Senayuzuntas Kızlar dün doktorum progestan başladı bana verdiği kagıtta vajinal yazıyor ama ilaç kullanımj oral yolla kadam karıştı yanlış ilaç mı verdiler yoksa her 2 yolla da kullanılır mı acaba
ggelen Senayuzuntas iki türlü de kullanılabilir ama ağızdan alınca çok yan etkisi oluyor bulantı kusma vs hem de fitil olarak daha etkili
sporcumom Senayuzuntas iki türlü de kullanılabilir evet bende de doktor fitil dedi ama reçetede ağızdan alınması yazıyordu ve ben de yan etkisini duyduğum için fitil olarak kullandım.
Yazmelegi_ Senayuzuntas ağızdan alınca genelde bulantı yapıyor doktorunuz nasıl dediyse oyle kullanin
Andi Senayuzuntas bende dün kullanmaya başladım vajinal alman en iyisi doktorum kesinlikle vajinal önerdi ağızdan almanla arasında çok büyük fark varmış araştırmadığım yer kalmadı umarım atlatırız çok geçmiş olsun 🙏🏼
Senayuzuntas sporcumom ayy allah razı olsun ya valla içim rahatladı yan etkileri cokmuş evet bir de çalışıyorum zor olursu benim için
Yazmelegi_ Senayuzuntas rica ederim birde alttan alınca ilacın kalan kismi ic çamaşırına akar ondan da korkmayın 🌸
Senayuzuntas Yazmelegi_ Akmış bile sagolum ped takırım bundan sınra erken dogum riskim geçene kadar kullancakmışım