Papatyaaa__ Tucemsiiii valla normalde ekmekle yer doyardım ama şimdi doymuyorum😂4kere yemek yiyorum gün içinde
Aleyunll Papatyaaa__ tam buğday bile mi yasak ? E şey yiyebilirsiniz bence bowl tabaklarından gayet doyurucu ve sağlıklı bir öğün olur sizin için de. Allah yardımcınız olsuun 😅
Papatyaaa__ Aleyunll yok canım ekmek hamur komple yasak dün makarna yedim sabaha kadar uyuyamadım😬benim bu oğlan beni uğraştırıyor artık yerim kilo alır doğuramam diye endişeye düşdüm ya tüm piskolojim bozuldu🥴
SSuleeN Papatyaaa__ Kilo almasın diye ne yesem veya ne yemesem olur acaba karbonhidrat pilav ekmek simit çok aldırıyor mu acaba? Protein de alıyorum baya. Ama bı gidişle artacak daha kilosu :/
Aleyunll Papatyaaa__ sezaryen olur en fazla zorlu bir süreç olur ama yapacak birşey yok. Dikkat etmekte fayda var yinede 😅
SSuleeN Tucemsiiii 10 gün öndeymiş. Tombi olabilir galiba :)) Doktorum anormal bir durum değil dedi. Sağlıklı bebeğimiz sorun yokmuş. Haftaya tekrar gideceğiz. İlk defa Nst ye de gireceğim. Bilmiyorum bakalım neler olacak 🙏34+3 te tekrar yazarım 😅
Papatyaaa__ SSuleeN oho pilav ekmek simit hepsi hamur ve hepsi malesef aldırıyor🥴🥴bende kilosu artmasın diye çabalıyorum yoksa zorlanırım😑
SSuleeN Papatyaaa__ Yapma ya 🤓Ay hepsini yiyorum az önce yedim :D abır cıbur da yiyorum biraz dişimi sıkayım. İştahımla başedemiyoruz ilaçlar mı açtı bu kadar hamilelik mi anlamıyorum. İradeli biriyim ama iştahım korkunç açık çöp öğütücü gibiyim
Papatyaaa__ Aleyunll bebek inmiş kanala o yüzden dikkat et dedi zaten bende dikkat ediyorum yemiyorum ekmek🥴