Muhkub60 O içtiğimz glukoz aşırı şekerli bugün yaptrdım boğazım yandı resmn şerbet içtim sanki bi bardak. Neyse diyet yapıyorken glukoz dan dolayı tekrar yükselirse nolcak kafama takıldı. Diyet yapınca düzelen su fazlalığı yaşiyorum. O yüzden yükleme önerildi 27+3 usg de 28+3 bugün yaptrdım ve öğleden beri karnım gerildi yine patlıcak gibi çevresi acıyo taş gibi oldu oturamıyorum bile. Yanıyor sanki içerisi. Ve ben bunu suyum çoğalınca yaşıyorum. Daha pazartesi kontrolde normal dedi suyu. Bugün böyle olunca korktum. Glukoz dan çoğalmışmıdır ki offf:((
Mikoosu Muhkub60 hayır glükozdan çoğalmaz benimde çoktu suyum bende şeker yüklemesi yaptırdım ama cogaltmadi
Muhkub60 Mikoosu teşekkürler cnm cevap için. Bi an acı ve gergin hissednce korktum. Siz kaç haftalksnz şeker sonucu ne çıktı bn daha gösteremedim. 75 lk yükleme sonucu, O. Dk. 81 Saat 149 2.saat 124 çıktı
Kcdmla Bende de su fazlalığı var az miktarda ama şeker çıkmadı aç 86, 75lik yapıldı 1. Saat 113, 2.saat 103 çıktı ve doktorum çok iyi olduğunu söyledi 140 üstü şeker oluyormuş
Muhkub60 Kcdmla bakalım yarın bana ne dıcek. Kimisi sınır 140 diyo kimisi 75 lk te 180 sınır diyo kafam karıştı
Exelanss Ben de bugün 75lik yaptırdım Açlık 82 Saat 144 2.saat 145 çıktı Dahiliyeye yönlendirdi fakat dahileye doktoru sınırın 155 olduğunu yani şeker olmadığını söyledi ama önlem amaçlı makarna pilav ekmek patates tatlı ve paketli gıdalardan uzak dur dedi