Sevgii27 Kızlar sadece yakın çevreme magnet yaptırmayı düşünüyorum bir de isimli çikolata yaptıracağım , siz neler yaptırdınız paylasır mısınız fikir olsun🙏🏻 doğuma 1 ay kaldı şimdiden erken mi olur çikolataya
mnli Sevgii27 ben hacı şeriften yaptırdım çok da güzel bir cam kutuda süsledim hatta az önce instagramda paylaştım sayfamın ismi manolya concept event ben söz zamanımdan beri özel günlerimde hacı şeriften alıyorum çikolatayı hatta kurumsal bir firmada çalışırken personel için de doğum günü bayram gibi zamanlarda ordan alıyordum baya güzel çikolatası
Humakus345cnm Bende henüz yaptırmadım ama çikolata yapan bir yere sormuştum o bayanda şimdiden al dolapta muhafaza ettiğin sürece bir sene çikolataya hiç bir şey olmaz dedi bende son bir ay kala almayı düşünüyorum
beyzacmvrc Karadenizzz61 forwer satıcı adı. Düz mika kutu beyaz bubble mumdu Bende pleksideb kelebek yaptırıp ismini yazdırdım kızımın İki renk kurdele ile de süsledim inciyke falan resim atayım. Hatta
Humakus345cnm Gumus25 kolonya şişesinin görseli var mı acaba bende kendim yapmak istiyorum fikir olur benim içinde 🤗
balosum İsimli çikolata arkadaşın instagram üzerinden yapıyor belki sayfasına bakabilirsiniz :) @guzelgunlerkonsept