Setenay Arkadaşlar şuan 5gün kaldı görünüyor. Ama ben de hiçbir belirti yok. Normal mi. Ne sancı ne nişan ne su? Neler yapabilirim. Karnımda biraz indi artık. Ve büyüdü iyice. Dengemi sağlayamıyorum. Sağa sola toslayıp duruyorum. Çatı kemiklerim ağrıyor sadece o kadar. Süreci hızlandırmak bizim elimizde mi?
Ebbrru Setenay programa göre dogurmam lazimdi benimde 40+1 olduk ama bisey yok bakalim sabah kontrolde ne dicek dr
EsraaDC Setenay ayni durumda bendede son 5 ama ne nisan ne su ne sanci🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Son adet tarihin 24subatmi?
Bebegimibeklerken__ Setenay aynıyız 🙄 bütün hissettiklerin yaşadıkların bende de var 🙄 gelmeye pek niyetleri yok gibi içeriyi pek bi sevdilerse 😁
Yumoshumos Setenay benimde 16 gün var bugün kontrolümde bol yürüyüş çömelme ve merdiven çıkmayı önerdi doktorum süreç hızlanır kolaylaşır dedi 👍🏼
kbra97melegi kuzum 40+5te geldi benim bit özel hiç bisey yapmadim illa belirti olmak zorunda degil mesela benim belim agrirdi bi sabah farkli agirdi anladim dogurcagimi öncesinden hic bisey yapmiyodum dogurim diye ne zamn isterse bebis o zamn geliyolar 🙂
Setenay kbra97melegi annemde öyle diyor canım. İnsallah bende hissederim. Kendi sancılarımla tez vakitte doğururum. Tşk ederim
EsraaDC Setenay evet, uygulama 1aralik diyo ama doktorum 5aralik diyor benim.. insAllah bu hafta dogurrum diye dua ediyorum😂
Ffatma Benim de son 9oldu bu gece itibari ile. Sizlerin söylediği gibi bende de pek belirti yok sadece bugün biraz sancım oldu cok da hareketliydi bebiş aşağılara indi gibi hissettim o kadar . Hepimize sağlıklı doğumlar..🤗