Anonim3447 Kızlar evde kullanılabilir çok etkili bir sivrisinek ilacı biliyor musunuz mahfettiler her yerimizi artık kanıyor ısırılan yerler
Benanneoluyorum Anonim3447 Sivrisinek ilaçlarının içerisinde zararlı kimyasallar bulunuyor gebe isen kesinlikle kullanmaman gerekiyor
minnakkraker Anonim3447 kolonya sürünce gelmiyor bende bir de ısırılan yere karbonatı biraz suyla karıştırıp sürüyorum kaşıntısını alıyor hemen
Cerennnn5858 Anonim3447 ev için önerecegım bişey yok ama ısırılan yere deodorant sık yakın mesafeden dırek kasıntıyı yanmayı alıyo. Bende duydugumda ınanamadım ama cok etkili
Tripkolikkkiz Prize takılan sinek kovucu baya işe yarıyor. Ama hamilelere zararı varmı bilmiyorum araştırın
Sedefibrahim Anonim3447 ya bu sıkma değil tütsü gibi düşün bir süre yakıyorsun ama hiç sinek olmuyo zarar verebilir o yüzden
minnakkraker Anonim3447 bazı insana çok geliyorlar bende bu konudan çok muzdaribim ilaç sürememek çok daha kötüleştirdi. Karbonatla biraz hafifledi en azından😞
Sedefibrahim Anonim3447 canım o tütsü gibi olanın adını hatırlamıyorum yazarım hatırlayınca esem mat var tabletli makinasıyla birlikte alıyorsun Buda çok işe yarıyor trendyolda da olması lazım bakabilirsin
Beybicik Anonim3447 Tek çare kapı pencerelere sineklik taktırmak. Antalya’da daha bir kere bile ısırılmadım 👍🏻
Fndkkrdu Anonim3447 Detan prize takılan es geçerim taktiginiz anda tüm sivriler gidiyor yazın kurtarıcımız