Duyguuuu0 Vilvilvil açıkçası birşey hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi 😊 sağlıklı olsun da baska birşey istemiyorum 😊
Elisaden Vilvilvil ben hiç hissetmedim yaa ahahah 2 kızım var 2 sinde de erkek dır diyordum evlenmeden önce kız çocuk seviyordum çok dilledim ya kızım olmaz diyordum 2 tane verdi allahım🤲😀 Ben erkek derken bile 2 sine eşim hep kız olacak dedi 2 sinde de yanılmadı şimdi 3 gebeliğim bunu henüz bilmiyoruz ama bu sefer ben kız hissediyorum 🤣🤣
busramine06 Bende burda kaç sefer sordum ultrason resmi ile kesin kız dediler ama ben hamile kaldıktan sonra 3 sefer rüyamda hep erkek gördüm ve dün doktorum %90 erkek bebek dedi yani rüyalarım çıktı iki kızımdan sonra bir oğlum olacak ❤️
Vilvilvil busramine06 Çoook sevindim ne güzel haber Rabbim bana da bir kız bebek haberi almayı nasip etsin 2 hafta sonra öğreneceğim nasipse 😍
EbruBoluKaya Vilvilvil gerçekten mucizevi birşey. 2 kere gördüm rüyasını birinde doktora muayene gitmiştik cinsiyeti söylemişti birinde kucağıma mavi kundağıyla alıyordum
Harvicell Vilvilvil ilk gebeliğimde hissetmemiştim oğlum var şimdi yine hamileyim ilk günden beri oğlum olacak diyoeum bu da erkek😂
seizetheday Vilvilvil ben ilkinde hep kız istememe rağmen erkek olacağını hissediyordum erkek oldu bunda öyle bişey düşünmedim ama kız gibi geçiyordu içimden doktor kız gibi dedi bakalım
Vilvilvil seizetheday Aynı durumdayız ben de aşırı kız istiyordum ama erkek olduğundan emindim ilkinde 😁 İkincide de kız hissettim öyle oldu Allaha bin şükür
Sekine24 Vilvilvil ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kızım diye sevmişdim istemsizce şuan 7. Haftamdayım erkek gibi hiss ediyorum artık . Sağlıklı olsun gerisi boş❤️