Semus06 Selam kizlar 7+4 ikizlerime hamileyim ve hastane arayisi icerisindeyim.Ankara da yasayan ikiz hamisler hangi hastane yada hangi doktora gidiyorsunuz gelin tanisalim ☺️
ekc Semus06 Bütçen versa özele gitmeni tavsiye ederim.ikiz gebelik çok risklidir gecenin bi körü hastaneye gitmek zorunda kalırsın belki doğumun başlar ve hemen kendi doktorun gelir ama devlette acildeki nöbetçi hangi doktor denk gelirse şansına.
Nurrdmr15 Semus06 Yda centerde Ümit Korucuoğlu na gdiyorum çok memnunum her acil bişeyde arayıp danışıyorum oyüzden özel istedim ikiz gebelik zor oluyor heran bişey olacak korkusu oluyor
Nurrdmr15 Semus06 29+5 haftalığım 9 haftalıktan buyana ümit korucuoğluna takipliyim çok memnunum sizin kaç haftalık
Semus06 Nurrdmr15 biz daha 8 haftaligiz tup bebek doktorumun onerisiyle sertac esin e gittim nemnun kaldim ama fiyatlari baya tuzlu oldugu icin doktor arayisina girdim
Semus06 Senatalya06 ben 9 ay once acik miyom ameliyati oldum daha senesi dolmadigi icin birde ikizlerde zaten normale gore risk fazla oldgu icin perinatoloji uzmani olmasi gerekiyormus