Evett bende çok şükür doğum hikayem ile geldimm🌸
Öncelikle oğlum Artun 10.07.2023 11.16 da dünyaya geldi💕
Pazartesi sabahı 9 gibi hastanedeydik. Odamıza yerleştik ardından doğumhaneye gidip tahlilleri yaptırmanız lazım dediler ben ne bileyim kan falan alacaklar geri çıkıcam sanıyorum gittim ameliyat önlüğüm giydirildi nst bağlandı kan alındı derken bana dediler saat 11 e kadar burdasın😅 telefonumu almamışım kimseye haber veremedim neyse sonra hemşire arkadaşımı içeri aldı öylelikle herkesin haberi oldu😂 ameliyathaneye geçmeden sondayı takacaklarını söylediler açıkçası en çok korktuğum kısım anlatılan hikayelerden dolayı sonda takılması olayıydı ama uyuşturmadan takmalarına rağmen emin olun sıfır acı sadece kendimi serbest bıraktım o kadar ve bitti☺️ ardından doktorum geldi beni motive etti gülüştük konuştuk ve ameliyathaneye götürdüler ameliyathaneye girince anestezi doktoru ne yapacağını önce tane tane anlattı öne eğil ve omuzlarını serbest bırak dediler ve iğneyi yaptı hiç ama hiç acımadı diyebilirim damar yolu açarlarken bile daha çok acımıştı☺️ (bu arada spinal anestezi oldu) iğneyi yapar yapmaz beni yatırdılar anestezi doktoru dokunmaları hissedeceksin ama hiç acı olmayacak korkma dedi ve gerçekten öyle oldu dokunma bastırma gibi hisleri hissettim ama hiç acımadı veee 10 dk içinde bana oğlumu gösterdiler nasıl desem tarifsiz ya gerçekten gözlerimden yaşlar süzüldü getirdiler öptüm daha sonra ilk aşıları için götürdüler😇 benimde yaklaşık 20-30 dk içinde dikişlerim bitmişti odaya götürdüler akşam 7 ye kadar yatmamı istedi doktorum 2 saat sonra sıvı tüketimine başladım bol bol kayısı kompostosu ve su içtim 1 bardak sade nescafe içtim şükür hiç baş ağrım olmadı yalnızca odaya çıktığımda sıtma tuttu sanırım doğumhanede çok üşüdüm ya da narkoz etkisiydi ve 2 defa istifra ettim ama sonrasında çok rahatladım. Daha uyuşukluğum geçmeden gazım çıktı sanırım en büyük şansım buydu gaz sancısı yaşamadım şükürler olsun 😊 Saat 7 gibi hemşire geldi eşimle koluma girdiler ve yürüdüm evet illaki acı oluyor ama emin olun dayanılmayacak gibi değil yürüdükçe açılıyorsunuz.. gece yine ara ara eşimle yürüdük çok iyi geldi. Gece boyu tuvalete kendim girdim oturup kalkarken biraz acıyor ama dayanabiliyorsunuz 😊 toplam 2 kez ağrı kesici yapıldı sabah olduğunda ise doktorum tekrar geldi su geçirmez bant yapıştırdı ve istediğin zaman duşa girebilirsin dedi eve gelip duşa girdim ve inanılmaz iyi geldi 😊
Yani kısaca hiç anlatılanlar veya korktuğum gibi olmadı acıların hiçbiri dayanılmaz değildi ve zaten yaşanılan şey öyle muhteşem bir duygu ki her şeye değer 😊🥰
Sorusu olan varsa cevaplayabilirimmm🌸