Ozlemslk Mscolak merhaba ismim özlem 30 yaşındayım ilk çocuğum ,12 kg aldım 31 haftalıgız kg 1720 .presnesi bekliyoruz . Hazırlıklarımız bitti 🙏🏻Yıkama ütüleme aşamasındayız 😍
Bskrt Mscolak ben de 30+2yim 12 kg aldm😁 kzıım da 29da 1780gr dı😍 İsim konusunda da karar veremedm daha 🤔
Bulutarslan Mscolak 30 haftaligiz bizde erkek bebiş bekliyorum abisi Ali koydu ismini çok istiyor 2 kilo aldım
Aryacan Ozlemslk ne aldın canım bende 32 haftalığım ilk gebelik ve çok acemiyim bilgi verirseniz sevinirim cnm
Ozlemmmmmm 30.haftamdayım ıkız kızlarım olucak10kılo alfım isimleri ahsen ve asel olucak allh nasıp ederse🥰
Reshaa Mscolak 31haftamdayım kız bebek bekliyoruz 8kg aldm Zeynep meva olacak inşallah kızımızın ismi
Mervemira Kizlar ben de 30 haftadayim ve geceleri sebepsiz yere uyaniyorum agrim falan yokken ve sonra uyuyamiyorum, e gece uyuyamayimca gündüz de uyanamiyorum. Sizde de ayni mi durumlar
Emira Mervemira canim bende bir aydir o moddayim gece uykusuna hasretim saga sola donup duruyorum gunduzde uyuyamiyorum sersem gibiyim
Mscolak Mervemira aynen bende 30+2 iki haftadır sebepsiz uyanıyorum WC gidiyorum olsada olmasana ama çok susamış gibi oluyorum sonra bebeğimi hissediyorum acaba o mu uyanıyor uyandırıyor diyorum 😂
Yarenelibol Mscolak paşam olucak 31+6 .30 haftallıken 1695 gramdı Eşimin ismi muhammed yanına Arden koydk bzde 12 kg aldmmm
Mervemira Emira sabahlari tabiri caizse ayikamiyorum. Böyle gece bir anda uyaniyorum sanki icim yaniyor
Oznurboluzun Mscolak 32+1 gunluguz kızımla nasipse asel hafsa olacak kızımın adı bende 11 kilo aldım bu zamana kadar ♥️🌸👼