Yksles Kızkar bebek arabası önerilerinizi veya kullandığınız memnun kalıp kalmadıklarınızı söyleyebilir miisniz
asel_asl Yksles bende tam bilmiyorum ama çıkartılıp takılan küçük bebekler için olan var ya adını da bilmiyorum görümcem ondan almıştı baya pahalıydı da ama hiç memnun kalmadı kızı kaç kere içinden kayıp yola düşmüş özellikle söylüyordu bundan almayın diye
yinehamile Yksles ben kızıma Hamilton R1 kullandım şimdi oğluma devr edecez, kabin boy kendi kendine katlanıyor tek elle açılıyor, hafif az yer kaplıyor, 22 kg kadarda taşıyor, kesinlikle tavsiye ederim
Dlkzz Yksles Kraft A9 plus müko🤌🏻 tek tuşla açılıyor ve tek tuşla kapanıyor. sapı çıkıp valiz haline geliyor. Ağır değil hafif
nebusss Yksles sunny baby viper pusetli modeli aldim henüz kullanmadim ama cok hafif basit bir kullanimi var bende düşünebilirsiniz indirimde 3200 gibi bi fiyata aldik
asel_asl yaseminaltintas yok puset değil böyle beşik gibi oluyor hani ay adını tam bilmiyorum o modelin. Çıkartıp yönünü filan değiştirebiliyorsunuz ondan.. genelde de fiyatı yüksek oluyor onların ama kullanışlı değil bebek kayıp düşüyormuş içinden 🤷🏻♀️
yaseminaltintas asel_asl Ben de bebek arabasi arastiriyorum halen 35+4 oldum dogurmak uzereyim ama bebek arabasi alamadik karar veremedik😂
asel_asl Balkaymak1 Google bebek arabası yazın görsellere girin orda çift yönlü travel sistem arabalar var bahsettiklerim onlar 😅😅
yinehamile cherry_blossom tek yönlü ama zaten 4 5 aylık olduktan sonra dışarı çıkınca bizi değil de etrafı görmek istiyorlar.
cherry_blossom yinehamile ya ne bileyim hani kusar bir şey olur görmeyiz diye düşünerekten çift yön düşünüyorum.