Barbie Ben 30 haftalık hamileyım bebegimin kilosu bana nedense dusuk gelıyor doktor randevum 33 haftamda...bebeğimin kılosunu neyle artıra bilirim lutfen bilgisi olan yazsın
Bskrt Barbie 30. Haftada Alt sınır 1000 -üst sınır 2080 Bu aralıktaysa sorun yoktur, karşılaştırma yapıp moralinizi bozmayın bence Her bebeğin genetiği ve fiziksel özellikleri farklı ☺️
Bulutarslan Barbie muz kaşar peyniri badem ceviz bunlar bebise kilo aldırır kaç kilo bebişin bende 30 haftaligim en son 27 haftalıkken gittim doktora 1 kg di
Cagla87 Kızlar bugün 30+3 olduk. Boyu 41 cm kilosu 1914 gram. Doktorumuz böyle giderse normal doğum zor olur dedi 😔 Miyomlarımdan dolayı normal doğum yapmam gerekiyor. Sezaryen olursa kanama fazla olabilirmiş.
Cagla87 Barbie Ben de kilolu olmasından mutluyum elbette ama normal doğum olmak zorunda miyomlardan dolayı. Her gün muhakkak yumurta, muz, ceviz yiyorum kahvaltıda. Canım çekerse de kaymak ve bal. Vitamin ilaçlarımı aksatmıyorum. Öğlen yemeği genelde yemiyorum. Midem kıyılırsa atıştırıyorum. Akşamları da ya sebze ya da kırmızı veya beyaz et. Ekstra bişi yapmıyorum yani. Bu zamana kadar 9 kilo aldım ama 7. ayımda hiç kilo almadım. Dr şekerden şüphelendiği için dikkat et dedi. Tahlil temiz çıktı ama ben yine de çok yememeye dikkat ediyorum 🤷🏻♀️