miray_aden Zeynepikranur bebis orta tonlar aldim hep sadece 1 tane mavi tulumu var onu da 1 2 hafta once aldim daha gerisi hep gri bej falan 😂
Kiymetyildiz Haftamda bi kez alışverişe çıktım sonra 32. Haftamda da bir kez daha çıktım gerisini internetten aldım. Şu an 34 teyim çoğu şeyi hallettim ufak tefek şeyler kaldı zaten. 36 ya kadar da dolabını ayarlamayı hastane çantasını ayarlamayı ve ev temizliğini bitirmeyi düşünüyoruz. 36 dan sonra da artık hayırlısı 😂
Zeynepikranur tugceyazici 😄iyi o zaman hem kız hem erkek giyer işi bilmissin saglıkla doğsun kuzucuk☺
Balahatunn Bebek dusunmeye baslayinca aldik bi kac parca ufak tefek sey. Kalp atisini duyunca aldim 1 takim. Cinsiyet ogrenip fetal dna sonucumuz cikinca da besik,anakucagi, hastane cikisi,zibin filan aldim. Saglikla kullanmak nasip olur insallah 🤲
Yenihamiss96 Ben bebek düşünmeden önce büyük parçaları almıştım olmazsa dağıtırım dedim hayat pahalı aldığım şeyler suan üç dört katı kalp sesini duyunca unisex kıyafetler kız olacağını öğrenince cinsiyetine uygun şeyler aldım ❤️🌸