Birbahargunu Kızlar 18. Haftadayım doktor demir başladi gyno tardyferon diye bir hap içinde demir+ 0.35 mg folik asit varmış. Şimdi ben elenatal de kullanıyorum multivitamin olarak e onun da içinde 0.4 folik asit var yiyeceklerden de alıyoruz bu kadarı fazla değil mi? Sizin kullandıklarınız nasıl tek demir olan yok mu bu haplardan henüz başlamadım yeni aldım ilacı
Yazmelegi_ Birbahargunu bende ferrozinc ve innate pronatal kullanıyorum demir sadece demir ilacı değil, çinkoya eşdeğer 68,7 mg çinko sülfat monohidrat, 0,4 mg folik asit ve 25 mg vitamin C içeriyo
Hnd3535 Birbahargunu benim bildiğim 12 haftadan sonra folik asitin bebeğe bir faydası yada zararı olmuyor. 12ye kadar ve öncesinde kullandıklarınız faydası olmuştur
Birbahargunu Yazmelegi_ innate dediğiniz vitamin takviyesi mi onun da içinde vardır o zaman folik asit
Birbahargunu Hnd3535 öyle mi hiç bilmiyorum fazlası otizm yapıyo diye gormustum bı yerde doğruluğunu bilmiyorum sizinkiler de böyle mi merak ettim doktora da sordm
Hnd3535 Birbahargunu evet onu bende duydum o zamanda fazla kullanım yapıyor sanırım bende faydası yok artık diye biliyorum o yüzden kesiliyor diye biliyorum