Çok kez post açtım cevap atanlardan Allah razı olsun ama gerçekten kafayı yiycem küçük yerde yaşadığım için de 2 doktor var biri özel biri devlet başka şuan için gitme ihtimalim yok. Ben gebeliğimi 3162 değer ile öğrendim adetim 1 hafta geçtiğinde öğrendim hemen keseyi gördüm 5 gün sonra gittim kese gelişmemiş düşük olacak denildi 24 Haziran da. Ben 2 temmuz da başka bir ilde başka doktora gittiğimde 6 haftalık olduğunu geç döllenme olduğunu öğrendim ve kalp atışını duydum. 4 temmuzda kendi memleketine döndüm ve burdaki doktora gittim 6+2 haftalık ve kalp atışı sağlam denildi bu doktor özeldi. Ama devlette devam etmem gerektiği için devlet Hastanesi’ne 10 temmuzda gittim 6+4 çıktı haftası yani 6 günde sadece 2 gün büyüme olmuş başka doktor belki ultrason fark ediyor bilmiyorum ama benim 8+5 olmam gereken haftada 6+4 çıkıyor geç döllenme tamam ama 6 günde 2 gün ilerlemesi kafamı karıştırdı apar topar çıktım tabiki devlet Hastanesi’nde olduğum için ilgi o kadar oluyor kafayı yemek üzereyim böyle şeyler yaşayan sağlıklı ilerleyen var mı lütfen bana yardımcı olun iyi şeyler de duymaya ihtiyacım var ama gerçekleri duymaya da ihtiyacım var şimdiden teşekkürler