dolunayes Atlasimgelse canim acilari farklı Son mavili resimde kiz direk Ama asagidaki resimde erkek gibi kese kiz Ben her turlu kiz derim;)
Gozdeince dolunayes teşekkür ederim canım doktotumda kıza benziyor dedide bakalım kesinleşdinde burda çoğuda erkek demişti bakalım ☺️
Derin11 dolunayes %60 erkek demişlerdi ama isteğim kız tabii ki öncelikle hayırlısı kız olursa yazarım 😊
Elfelf0 dolunayes 30 a kadar kız dedi doktorumuz 30 da erkek dedi . 😂 Bilgiler de eşimin doğum tarihi kimlik farklı gerçeği farklı tam belli dgl doğum tarihi
oznuripek dolunayes canımm ben betamı öğrendim bana bi daha bakarmısın,ona göre bi yorumlama yapıcam.ama bence sakin kafa ile hesapla☺️ Anne yaşı 07.10.1991 Baba yaşı 30.08.1994 Son adet başlangıcı 27.03 Beta 62.2
Derin11 dolunayes öğrendim aslında baya oldu ogreneli ama bu postu gorememistim dediğin gibi bir kızım oluyor 🥰
oznuripek dolunayes çünkü canım herkes yaşımı yanlış hesaplıyor,sonra aaa yanlış hesapladık diolar ondan :))
dolunayes Elfelf0 hmm bende erkek gibi gormustum :) 30 dan sonra degisti naptin peki Kiyafet vs eyvahlar olsun
bukizanne dolunayes fotoğraf paylaşsam bana da bakabilir misiniz rica etsem 🥲 ama fotoğraf nasıl paylaşılır bilmiyorum 🤷🏻♀️😃
oznuripek dolunayes bravo kız sana,doktorda dedi düzgün ultrason alamadım diye.bunu bile bildin.dur bakalım kesem erkek,hesaplamamda %55 erkek %45 kız çıkardın.cuma yazıcam bakalm ne çıkıcak