Tugbacircir babyiscoming_ senin altta eşinin üstte olduğu pozisyon kalçanın altına yastık koy ki spermler daha çabuk ilerler
Brcpg babyiscoming_ bunların hiç bir önemi yok . Hiç bir bilimsel açıklaması da yok. Olacak olan bir şekilde oluyor. Siz kafanizi bunlara yormayın relaks olun . Olacaktır.
Htc6138 babyiscoming_ klasik pozisyon kadın altta erkek üstte spermlerin ilerlemesi daha rahat oluyo hatta ben ayaklarımı bazanın başlığına koyuyordum iyice içeri gitsin diye 🤫🫣🫣😂
Belginylmz babyiscoming_ Ben posizyonla alakası olduğunu düşünmüyorum bnce okucagibwarsa zaten oluyo senin nasibin Allah sana o ay yada nasip etmediyse 50 pozisyon dene yine tutmaz sabır yumurtlama gününe denk gtr yada adetin bittiği diğer günü ilişkiye gir çünkü ozman rahim asagda oluyor ozmanlari dene
Anneoluyorumm00 Bende geçen ay karar verdik eşimle ikinci çocuk için ilk ay olmadı bakalım bu ay nasıl olucak sen ne zamandan beridir istiyorsun canım Üste kalsın bende merak ediyorum
Tunahan_rumeysa16 Afedersiniz ama arkaya doğru domaldığınız zaman daha çabuk ilerliyor DİE duydum spemler
Anneoluyorumm00 babyiscoming_ Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Benimde ilk bebeğimde 6 ay olmamıştı