Feyzaclk Arkadaşlar bu ölçümlerde bir uyumsuzluk var mı anlayan varsa söyleyebilir mi? Doktorum bi ara kafası önde demişti bir hafta sonra normale döndü. Ama en sonki kontrolde kafasına uzun uzun baktı ölçtü hep ama bişey de söylemedi.
Bernnnaaaa Feyzaclk ortalama değer de 37+6 gözüküyor ultrasonda ama bu kadar az bir fark sorun yaratmaz merak etmeyin 36+4 olan kafa çapı
Minis122 Feyzaclk ayni benim oglum gibi suan 36+3 haftaligiz 34 falan kafasi 38 karin 37. Boy 38. Kilo 37 haftaya uyumluydu suan 36+3 olduk. Pazartrsi gidicem. 3 gun once gittim ultrason bakmadi gelisimi onde. İri bebek dedi
1asel-duru Baş ölçümü 38+6 haftayla uyumlu bpd yazan yerde yazıyor yani çok da önde değil sanırım siz 38 haftada mısınız
1asel-duru Feyzaclk hc demek kafa çevresi uzunluğu demek .bpd demek başın her iki yanında bulunan kemiklerin arasında ki mesafe demek googleden bakabilirsiniz hepsine
1asel-duru En altta ölçümler yazıyor ve onun karşısında da referans ölçümleri yazıyor yani alt sınır üst sınır ölçüleri aralığı yazıyor bakin
busraterzi 31 haftaligim kafasi 34 haftaya uyumlu dedi perinatolojiye yönlendirdi bir sorun cikar mi bilen var mi pek bisey demedi doktor
Nidaylmz busraterzi ne gibi bir sorun olabilir ki benimde 3.5 hafta önde giden bir gebeliğim var merak ettim 😬
Minis122 busraterzi benimde oleydi canim 31 haftada 33 34 uyumluydu. Pekde sey yaomadilar suan hala ayni 34 de yatid aldim. 3 haftane gecdim.6 gun icinde. Her hastane farklimolctu biri 38 bile olcdu. Hicde risk var demediler seker. Olabilir dediler yaptirmistim daha once o zaman irsi bebegin iriligi dedi