Kızlar anlatsam mı ne kadar doğru bilemedim gece gece moralinizi bozmak istemem ben hala atlatamadım ama devlette doğum yapacaklara söylemek istiyorum gerçi devlet özel fark etmez lütfen aileleriniz bebeklerinizi hiç bir şekilde yalnız bırakmasın hemşireler git desede de kapıda yatın gerekirse bırakmayın pazar günü ben Kemalpaşa nın köyündenim aslen köylüm ve çok yakın tanıdığım 50 günlük bebeğini behçet uz çocuk hastanesi ne pişik sebebiyle gidiyor enfeksiyon almış deyip yatırıyorlar aileden mama almalarını talep ediyorlar aile mamayı aşıp teslim ediyor anne bir kere bebeğini görmek istiyor göstermiyorlar 1 saat içinde hastanede den haber geliyor lütfen buraya gelin diye yoğun bakımdaki hemşire mama yediriyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama genzine mama kaçırdığı için bebeğin ölümüne sebep oluyor pazartesi günü defnedildi daha ufacık bebeğim lütfen ama lütfen bebeklerinizi emanet etmeyin çok dikkatli olun nolursunuz ben hala unutamıyorum 17 günüm kaldı düşünmek istemiyorum ama çok üzgünüm kim olursa olsun bunu yaşamamalı hiç bir anne o yüzden bebeklerinizi bir an gözünüzün önünden ayırmayın 🙏🏻