Asyaaammmm Kubr_21 bana da ilk öyle demişti bebek oluşmamış boş gebelik olma ihtimali var vs 10 gün sonra tekrar gel demişti ben ağlayarak çıktım odadan iki gün sonra başka hastane de gelişmiş bir cihazla bebek ve kalp atışı da çok netti 😄
Gulcannnnnnnn Kubr_21 bana uyar ama pazartesiye kadar olur ise gelebilirim :) sonrasında şehir dışına çıkacağım hatta planlar iseniz buluşmak için önerebileceğim çok çok güzel bir yer var
Gulcannnnnnnn Kubr_21 gali cafe , Buca da çok sakin çok tatlı hoş bir yer yani normal çok müzikli cafelerin tarzında değil
Gulcannnnnnnn Asyaaammmm bu arada baya yakın oturuyor muşuz :) ben de sınav kolejinin yanında oturuyorum
Gulcannnnnnnn Kubr_21 ben buca kadın doğumun orada oturuyorum bir defa gittim Dr özge İşcan çok ilgili güler yüzlü bir doktordu hatta devlet hastanesine olan bakışımı değiştirdi ve cinsiyeti 12 haftalıkken söyledi
Asyaaammmm Gulcannnnnnnn benim kadın doktorlara karşı aşırı ön yargım var kadın doğum da kaç kez kadın doktora denk geldiysem hamile kalmadan önce hep bir azarlar moddalardı hamile kalınca da asla kadın bir doktora muayene olmam dedim berk beyi de rastgele aldım çok iyi biri çıktı
Kubr_21 Asyaaammmm bu hafta şinasi bey yok sonraki hafta gel dedi yarın kadın doğuma acile gidip kan vericem cumartesi ekol hastanesine gidicsm
Gulcannnnnnnn Asyaaammmm iyi bari iyi çıktıysa sevindim :) bende de vardı aynısı özelde gittiğim doktor da erkek kadın doktor hiç seçmedim ama özge hanım iyi duruyordu bazen özelde yaptırmak istemediğim tahliller olunca devlete gidip yaptırıyorum