Melissa67 Kızlar selam, bugün tam 25 haftalık oldum normalde bebeğim gün içinde çok aktifti ama son iki gündür haraketlerinde azalma var böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda. Tecrübeli güzel annelerden cevap bekliyorum. Teşekkürler :)
ZeynePerolLl Melissa67 bende su an 25 teyim evet gün içinde hareketleri azaldı ama gece aktif yani benim de kızım olacak galiba
Ginger_ Melissa67 benim kızım da çok nazlıydı hala öyle beni korkutuyordu hep çok şükür bir sorun olmadı bu haftalarda normal canım 20 saate kadar uyuyorlarmış sen hiç stres olma ağrın veya kanaman olursa mutlaka doktoruna git 🌸
Feyzanr41 Melissa67 bende bu baslıgı acıcaktım 27+3 degım benımde oyle korkuyodm sanırm normalmıs ıkımız adınada sevindim sağ saglım kucaklarımıza alırız ınsallah
Melissa67 Kubrakarahan yaa çok teşekkür ederim cevap verdiğin için benimde kızım olacak :) Rabbim uzun ömür versin fıstık kızına ❤️
Kubrakarahan Melissa67 Güzel duan için teşekkür ederim güzelim 🙏Rabbim sağlıkla bebişler nasip etsin kolay doğumlarımız olsun inşallah kızçelerimizi sağlıkla alalım kucağımıza ve diğer annelerimiz de🤲🏼🥰
Melissa67 Yeniumutlar ya çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim bebişlerinize sağlık versin inşallah :)