Vga16 Kızlar bugün kan tahlili verdim kan değerlerim normalin altında kan ilacı da kullanıyorum halbuki, normale dönmesi için ne yapmak lazım?
Senbenimmucizem Vga16 benmde düşük hapda içemiyorum mide bulantısı ishal yapıyor başka bir hap verdi bakalm işe yararsa
Tup-brey81 Vga16 canım bende de bildim bileli kansızlık var ilaç falan bir süre toparlıyor sonra gene düşüyor her gün üzüm suyu iç ve çekirdekli siyah üzüm ye cok faydasını göreceksin ben öyle kurtuldum
hasret80 Kan hapı hiç faydası olmuyor damar yoluyla verilmesini işte bence Dr ben oyla yaptılar yükseldi
Senbenimmucizem Vga16 gynatadrofrn diye bir şey ama acayip bulantı yaptı dr.değiştirdi yarın alacagm bklm ne yazdı
Madeinpelin Benim günde ikiye çıktı kan ilacım bugün yine kan verdim yine düşük yine düşük gebeliğimin başından beri böyle . 33. Hafta olacağım ne yapmak gerek ben de anlamadım . Kansızlık normal doğuma çok etki ediyor mı acaba
Vga16 miray_aden o folik asit değil miydi 12.haftaya kadar kullanıldığını biliyorum da o yüzden sordum
miray_aden Vga16 evet folik asit bana ilk 12. Haftaya kadar vermediler folik asit sonra kan degerlerim dusuk ciktiktan sonra verdi 20. Haftamda falan basladim ben galiba