Selcan21 Kızlar idrarda protein kaçağı çıkıyor doktor 24 saatlik idrar istedi bunu nasıl yapacağız ya bilen var mı aranızda
Kurabiyeannesi Selcan21 galiba bir gün boyunca biriktirip öyle götürüyorlar hastaneye canım çok geçmiş olsun
minnakkraker Selcan21 canım başlayacağın gün ilk idrarını tuvalete yapıyorsun sonraki idrarlarını şişeye yapıyorsun sonraki gün uyandığında ilk idrarını yine şişeye yapıyorsun sonrasında bitiyor hastaneye götürüyorsun en kısa sürede
Susamana Selcan21 çok geçmiş olsun. Tahlillere göre mi bulundu bu durum Hangi değer ile anlaşıldı acaba
Asyagmz Bidon veriyolar sadece ona idrarinizi yapiyosunuz çok önemli bol su için duzuliyo ben 3 bidon doldrudum 6 litre su tükettim faydasını gördüm hemen geçti benim
Selcan21 minnakkraker tamam teşekkür ederim sağolun bunun için bana hastaneden birşey vermediler evdeki şişeler olur demi şimdi birde yapıp da olmaz bu demesinler de ilk defa karşı karşıya kaldım 😅
minnakkraker Selcan21 yok canım olur 5liğe biriktirebilirsin onların verdiği kaplar 3 lt kadar ben çok su içtiğim için idrarı da sığmaz diye suyumu kısıtlamak zorunda kalmıştım eski hastanelerde de zaten öyle şişeyle getiriyorlar biliyorum 🤣
minnakkraker Selcan21 idrar için barkod verdiler dimi şişenin üstüne yapıştırmayı unutma sakın sonra karışır