CemrePektas arirangg benim ilki 32 de döndü 37de kanala girdi ama 39a kader gelmedi. Searyen oldum. Bu hamilelikte 28de döndü 35deyim kanalda mı değil mi bilmiyorum. Bu değişiyor yani
Feyzanr41 CemrePektas kanala ındıgını anlayabılıyormusunz pekı ılk hamılelıgım 27+4 hafatamdayım suan
Sibel3434 40 haftadayım bebek döndü ama kanala girmemiş bel ağrısı dışında belirti yok bekliyoruz inşallah
Elif2230 arirangg daha ne şu var ne büyük kasılmalar ama bunaldım bu bekleyiş çok kötü ,🥲🥲 inşallah bebeklerimize en kısa sürede kucağımıza alırız 🤗
Elif2230 gzlkzmbilg önce 3 gün ağrım oldu belde ve kasıklarda sonra 4. Gün kalktığımda karnım aşağıdaydı ve yok gibiydi hala da öyle 2 gün sonra falan kontrolüm vardı doktora sordum kanalada dedi
CemrePektas Feyzanr41 bilemiyorum bence açılma, dönme, kanala inme annenin anlayabileceği bişey değil. Ama aşağıya baskı ve yürümede zorluk başlayınca kanala girdi demişti doktorum.
arirangg Feyzanr41 Bazı durumlardan dolayı tahmin ettim. Nefes alışım düzeldi, ayaklarını karnımın daha aşağısına vurmaya başladı, bebeğin kendini aşağı doğru indirme hareketini hissediyorum ara ara o hala olmaya devam ediyor